20/9/10

Vietnam ret homenatge a l'ajuda internacionalista de la RDA socialista

Vietnam va obtenir tan grans èxits en la lluita per la independència i unificació nacional gràcies al preciós suport dels països socialistes , inclosa la República Democràtica Alemanya (RDA ) , va afirmar el president Nguyen Minh Triet .

En rebre avui a Ha Noi l'ex secretari general del Partit Socialista Unificat d'Alemanya, Egon Krenz , de visita al país, el mandatari va ratificar la determinació vietnamita de conservar sempre una amistat fidel amb la RDA , seguir el socialisme i protegir els fruits revolucionaris .

Per la seva banda, Egon Krenz va mostrar impressió davant els progressos de l'estat indoxinès i, en particular , de la capital de Ha Noi , quan s'acosten les celebracions pel seu primer mil.lenni.

Evocant els records de la passada guerra de resistència del poble vietnamita , l'ex dirigent partidista alemany va destacar que les relacions d'amistat Ha Noi -Berlín serveixen sempre d'exemple per a altres nacions i va expressar la convicció de noves possibilitats de cooperació i inversió. / .

font: