25/9/10

Comandant Jorge Briceño, sempre caminaràs amb nosaltres ! !

x Moviment Guevarista Revolucionari



Fa poques hores , ens hem assabentat del presumpte assassinat per part de la CIA , Santos i la seva camarilla criminal , de qui s'exercís com a comandant de les FARC - EP, i encarregat militar d'aquesta organització germana , Jorge Briceño , àlies el Mono Jojoy .



Davant d'aquest brutal i covard assassinat, només ens cal dir , utilitzant les paraules del CHE , que en una revolució es triomfa o es mor quan aquesta és de veritat, i que l'exemple vigorós dels que avui han lliurat la seva sang de forma generosa , no podrà ser esborrat mai de la memòria dels pobles.

La feristela burgesa assedegada de sang , s'equivoca si creu que amb un assassinat o amb deu mil, podrà aturar l'avanç imparable dels pobles. Cada dia neixen nous Jorge Briceño i van contagiant a milers amb el seu cant llibertari i ens van ensenyant amb la seva alegria torrents, que la victòria és difícil, però que és possible i necessària perquè floreixi la vida per tot arreu.



Si es confirma la mort de Jorge, és només un indici més que un veritable cap revolucionari, aquesta amb la seva gent , combatent i vivint les seves mateixes vicissituds i que la seva sort està lligada en forma indissoluble a la del poble pobre i explotat de la ciutat i el camp.



Hi ha altres però, que usufructuant d'un discurs revolucionari , corren per dialogar i abraçar-se al narco terrorista que actua de president de la ventrada de criminals que és la burgesia colombiana. Aquests personatges, no titubegen a cridar el poble a la desmobilització i insten al poble armat i valerós de Colòmbia, que abandoni la lluita armada i s'integri a la cleda dels escurçons burgesos , per després ser massacrat com ja va passar amb la Unió Patriòtica .



Aquests personatges , seran sepultats per la mateixa dinàmica de lluita dels pobles , mentre el record i l'exemple dels nostres herois populars, s'ageganta amb el temps mentre ens assenyalen el camí llarg cap a la victòria.



No ens queda més que amb tot , però amb l'amor immens de revolucionaris / es que sentim pel nostre germà poble de Colòmbia , acompanyar a la nostra organització germana, com són les FARC -EP , i als milions d'explotats i pobres de la ciutat i el camp que l'acompanyen i la fan indestructible. els acompanyem en el seu dolor , però també en la seva rebel.lia i en la seva lluita quotidiana per conquerir la felicitat.



Honor i glòria als que lluiten tota la vida ! !



Comandant Jorge Briceño, sempre caminant amb nosaltres ! !



MOVIMENT Guevarista REVOLUCIONARI



Caracas 2010.09.23