19/2/08

Torneig 4 Barres de rugby

Bases que regeixen la Copa 4 Barres.

1.) Els Clubs fundadors creen un Comitè Organitzador paritari entre tots els clubs per organitzar i seguir el desenvolupament regular de la Copa Quatre Barres

2.) Durant els dos primers anys el torneig estarà tancat als Clubs fundadors.

3.) Els Clubs fundadors han de participar sempre al torneig perque aquest sigui considerat vàlid, nomes podrà realitzar-se el torneig mancant un dels equips fundadors, si hi ha una comunicació escrita de la Junta Directiva del Club interessat dirigida al Comitè Organitzador i a tots els altres clubs fundadors.

4.) Només poden participar al torneig Clubs pertanyents a algun dels països de parla catalana.

5.) L’admissió al torneig de nous clubs només és pot realitzar si hi ha la invitació expressa i acord unànime de tots els Clubs que fan part del Comitè Organitzador.

6.) És voluntat dels clubs fundadors de convertir aquest torneig en un punt de referència rugbistic al conjunt dels Països Catalans, per aquest motiu els clubs fundadors es comprometen a treballar per realitzar les ampliacions que considerin necessàries a clubs d’altres països de parla catalana.

7.) És voluntat dels clubs fundadors convertir els partits en lloc de trobada, d’amistat i d’intercanvi. Per poder garantir aquest aspecte de germanor entre els participants a la competició, els clubs consideren que és fa indispensable la realització del tercer temps seguint la bona tradició rugbistica.

8.) La competició és desenvoluparà a un únic partit, l’equip amfitrió serà el visitant a la propera competició, a menys que els dos clubs implicats arribin a un acord que sigui satisfactori per a totes dues parts.

9.) Per poder realitzar una taula classificatoria del campionat, serà utilitzadlapuntuació clàssica, 2 punts per partit guanyat, 1 punt per partit empatat, 0 punts per partit perdut.

10) Al vencedor del torneig Quatre Barres vindrà ofert un trofeu que el tindrà com a dipositari només per un any, a menys que l’equip torni a vèncer l’any successiu. El trofeu quedarà en propietat si el mateix Club guanya la competició durant tres anys seguits o és la cinquena vegada de manera alterna.