10/4/11

El feixisme espanyol, al carrer a Madrid contra les llibertats basques

Diem bé, el feixisme espanyol i diem també bé quan parlem de les llibertats basques, perquè el que demanaven els i les manifestants que han recorregut el centre de Madrid és que part de la població basca, no pugui participar de la vida política del seu poble i això és un atac a les llibertats d'un poble.
Prova irrefutable que parlem del feixisme espanyol és que entre els convidats pels organitzadors hi havia el sindicat falangista TNS. Aquest sindicat "no s'ha tallat un pèl" a publicar a la pudent web Infonacional, la invitació que han rebut per participar en la marxa i no només això, ser capçalera en la pancarta. La invitació diu així
"El Sindicat TNS convidat per l'AVT a anar a la capçalera de la manifestació del 9 d'abril

Hem rebut la invitació formal de l'Associació de Víctimes del Terrorisme perquè un membre del Sindicat Treballadors Nacional Sindicalistes (TNS), marxi a la capçalera de la manifestació del proper dissabte dia 9 representant al sindicat, en ser aquest una de les organitzacions adherides a la mateixa des del primer moment, com pot apreciar-se en el cartell que anuncia aquest acte.
Evidentment hem acceptat gustosos la invitació i el nostre sindicat anirà digníssimes representat en aquesta capçalera de la manifestació per Martín Sáenz de Ynestrillas, que a més, és víctima del terrorisme ja que, com és sabut, la banda marxista leninista separatista ETA va assassinar al seu pare, el Comandant Ricardo Sáenz de Ynestrillas. Vil assassinat del qual es van a complir, el proper 17 de juny, vint anys.
Aprofitem per recordar que els membres del Sindicat TNS hem establert com a punt de trobada per anar a la manifestació, la plaça de Chamberí, que es troba a uns centenars de metres de la glorieta de Bilbao, lloc on s'inicia la marxa. Per descomptat, convidem a tots els compatriotes que vulguin acompanyar-nos a que acudeixin a aquest punt de trobada a partir de les 16:30 hores, hora que hem fixat per reunir-nos prèviament i incorporar posteriorment a la manifestació.
No oblidis la teva bandera d'Espanya! "
Res ens inventem en Boltxe llavors, quan afirmem que el feixisme espanyol ha sortit als carrers de Madrid per atacar les llibertats d'Euskal Herria, el nostre poble i això és una cosa que cal dir i denunciar.
I no només aquests falangistes de TNS, estaven entre els "il.lustres" convidats, com es pot apreciar a la foto 1, també hi havia la senyora Vall Piñar. Aquesta senyora tan elegant no és altra que la filla del feixista Blas Piñar i una de les responsables d'Alternativa Espanyola, partit feixista d'extrema dreta, que és obertament franquista i contrari a les llibertats bàsiques, no d'un país progressista sinó fins i tot d'un país demòcrata. Tampoc se li pot demanar massa a la filla de Blas Piñar ...
I al costat de tota aquesta àmplia gamma de "sensibilitats demòcrates" la plana major del PP que com sabem tampoc té res a veure amb el feixisme ni amb el franquisme. Dirigent d'ahir i d'avui, dirigents bascos i de Madrid, en definitiva la plana major del PP, ha acompanyat aquests "demòcrates" pels carrers de Madrid.
I que demanaven? Una cosa tan "democràtic" com que la part abertzale d'Euskal Herria, no es pugui presentar a les eleccions. Demanaven que ni sortu ni Bildu, tot i complir tots dos la llei de partits no pugui acudir a les cites electorals de maig i d'aquesta manera la immensa majoria d'ajuntaments bascos es vegin privats de la participació de la totalitat dels seus veïns.
Demanaven, que la democràcia segueixi absent a Euskal Herria.
I demanaven, polítiques repressives i entre altres coses la cadena perpètua. Ignorem si han demanat més duresa per delictes de corrupció en els estan involucrats una infinitat de regidors del PP.Això és la dreta espanyola, i això és el tarannà democràtic que 70 anys després de guanyar una guerra a sang i foc ia cop de cuneta segueixen tenint aquesta gent. La dreta espanyola, l'extrema i l'altra és feixista per origen i vocació. I s'entesten en demostrar-una i altra vegada. Ho sabem i sabem a què ens enfrontem. Són els mateixos cuneteros que van assassinar a milers de persones durant els foscos anys del franquisme, alguns ara transvestits de demòcrates, altres sense dissimulacions.
Si més no, després de veure'ls bramar pels carrers de Madrid, ens queda la tranquilitat de saber que no som com aquesta gent. Encara sort. I després ens pregunten perquè volem amb tant fervor la independència ... mirin les fotos i jutgin ...