17/10/10

La revolució atòmica bolivariana i socialista

¿Qui va dir por al monstre del nord i els seus més de 865 bases militars en el món de més de 40 nacions sotmeses al jou ianqui? ¿Qui va dir por a l'estat més latifundista del planeta? ¿Qui va dir por al sosteniment mundial del capitalisme i el nou ordre mundial? ¿Qui va dir por a l'estat sionista jueu i cristià que pretén solucions radicals contra nacions estigmatitzades de "forajidos" que "amenacen l'estabilitat de la regió", i passen amb el seu aparell militar-industrial i mediàtic global a fer seva la "idea" preconcebuda en els laboratoris de Washington per qualificar de "nocives per a l'estabilitat del govern mundial" el ministeri de la defensa i seguretat ho executen des del Pentàgon i la Casa Blanca per tot el planeta.

Aquesta dictadura globalitzada considera inacceptable que països en desenvolupament puguin mig acostar-se a la possibilitat de l'entorn científic nuclear, pacífic i amb el principal objectiu de construir seguretat i defensa en el territori nacional i garantir als seus compatriotes l'estabilitat en matèria energètica per a les futures generacions. A més de preparar el terreny per abandonar l'energia originada pels hidrocarburs.

En el  moment en què el comandant i president Hugo Chávez decideix aixecar la bandera de la independència en matèria energètica, el govern del premi nobel de la pau llança un crit de reclam mundial. Qui els va reclamar a ells Anglaterra, Estats Units, el suport a Israel durant 40 anys en matèria nuclear tant així que l'estat sionista pot tenir més de 200 bombes atòmiques i ningú diu res?

El govern mundial que les lògies maçòniques a Washington del segle XVIII van visualitzar no era altra que la que van poder aixecar  monuments, carrers i avingudes, dissenyant sobre el mapa de la ciutat, un altre mapa iniciàtic revelant l'arquitectura d'aquest nou ordre mundial que llavors només era utòpic per a molts, avui és un fet real i constatable. El món es regeix sota les normes que aquesta dictadura mundial ens imposa.

Tots estem presos en les nostres pròpies cases. Sotmesos i vigilats en tots els nostres moviments i accions. Siguin electròniques o físiques. Ells en la seva invisibilitat totpoderosa desenvolupen un model de vida per a això van utilitzar als EUA com a imatge. Per aquest motiu la cultura gringa ofereix aquest tall de l'efímer i universal al mateix temps. Aquest joc d'uniformar un criteri cultural i ficar-se pel menjar al cor i ment humans ha estat la marca, el segell d'aquest capitalisme anglosaxó que domina el món amb publicitat. Només nostra Amèrica com a contrapès al monstre del nord ha sortit a la palestra a mostrar les seves urpes i ullals, però també la seva intel ligència i resistència hàbil.

Tant així que gràcies als nostres pobles en armes, pacífics però en armes, s'ha aconseguit revitalitzar la rebel.lia en el món occidental idiotitzat amb el conflicte àrab-israelià en el gofo Pèrsic. Gràcies als indígenes i camperols sud-americans resistint al monstre del Gran Capital ha expandit el seu crit a l'obrer i l'estudiant, al professional i el militar, tots patint les conseqüències del neoliberalisme sanguinari de l'FMI, OMC, BM i altres. Fins a 1989 quan cau el mur de Berlín la idea de lluita i revolta s'havia enterrat a tot arreu. I va explotar al Carib una onada de manifestacions emblemàtiques que donarien en orris al model neoliberal a Veneçuela i el posarien en dubte en tot el continent.

No és possible oblidar els esdeveniments del 2001 a Argentina on tot un paradigma d'estat es va enfonsar i decididament al sud tornava a viure's en matèria de resurrecció de la rebel.lia, la lluita, la col.lectivització d'una resistència contra models sanguinaris que pretenien passar impunes a la història. Sis presidents en una setmana en un país on es va escoltar per primera vegada la frase lapidària de "que es vagin tots" lastimando les orelles d'aquells que pretenen limitar el poder organitzat en comunitats del poble que lluita per la seva emancipació. De la classe social que reclama el seu lloc en la història i considera aquesta la seva hora.

Cura llavors capitalistes del món reunits en els clubs de Roma, Bilderbergs, Bohemians Club, Illuminattis, Skull and Bones, Jason Group, Comissió Trilateral, etc tots dominats per l'única idea de domini i poder absoluts i mundials. Podran fer-ho, ja ho fan, aconseguiran resistir la resistència mundial?

Ells organitzats en esferes de poder econòmic, militar, polític i científic des d'organismes multilaterals com ho són el FMI, BM, OMC, OCDE, Bancs Centrals, Multinacionals, ONU, OMS, CIA, FBI, Interpol, NSA i les màfies.

Cura titulats de Yale i de Harvard que somien governar aquest imperi mundial que les masses estan aixecant, estan despertant d'un llarg somni mediàtic opi del capitalisme.

El poder popular s'expandirà les seves forces i l'home coneixerà l'energia dels pobles que resisteixen al jou imperial. Avui reclamen el dret a l'ús pacífic de l'energia nuclear.

Mèxic, Brasil, Xile, Argentina han donat aquest pas ja per què Obama i la seva trust pretén empentes nostre projecte amb Rússia? Els gringos no s'imaginen la revolució bolivariana com a potència energètica però ho és, Veneçuela camina cap a la meta traçada en els plans socialistes bolivarians, cap a la plena sobirania en matèria energètica. I potència mundial, potser la ventafocs a la Nostra Amèrica però així d'última com de primera en respondre a l'imperi allà on es trobi que contra nosaltres hauran de lluitar bé dur per esborrar-nos del planeta si volen tornar a sotmetre el nostre poble i les seves riqueses naturals i culturals.

El poder popular potser està acabat organitzant-se i ocupant-se de tasques del poder que van ocupar instàncies de l'estat burgès. Potser s'equivoqui i perdi moltes vegades la noció i el rumb, però ràpidament comprèn i corregeix. Tan veloç que quan el capitalisme cregui que domina a les masses, aquestes s'aixequen i trenquen els paradigmes impostos.

Veneçuela bolivariana i socialista té molts errors com a estat i com a projecte col.lectiu, però el que ningú pot negar i passar desapercebut és que des de 1989 vivim altra Veneçuela que no torna enrere i al contrari, reimpulsa seu caminar cap a un futur de potència política, econòmica i social com energètica.

Anem al port de la nostra veritable independència oferint una alternativa possible a la dictadura mundial, al feixisme cristià i sionista impostor i corruptor de tot el que és humà per naturalesa amb la idea de l'infinit consum.

Potser tot quedi en ironies i en històries, però quan tot un poble s'aixeca per exigir drets, no hi ha oligarquies que puguin amb ell. El pensament únic de la burgesia mundial ha caigut al pis. Les xarxes d'informació i formació cultural massificades pel capitalisme no podran acabar amb la resistència de la majoria que resisteix.

En les ombres però resisteix. Sota el fum però resisteix. Amb fam però resisteix. Enganyats però resisteix. En la guerra i en la pau. Anònims però resisteixen sense cansament. És per ells que escrivim això i donem suport a la resistència. La revolució atòmica bolivariana i socialista servirà per donar més poder al poble i assolir sobirania en alimentació, serveis públics i la indústria. Tots els beneficis seran col.lectivitzats i no com en el capitalisme que els mercantilitza tot. El Carib sencer espera una revolució energètica amb el canvi de Veneçuela i l'entrada a l'era atòmica de la terra de Bolívar. Això sí preocupa Washington i Obama reflecteix aquesta angoixa enun món que va deixar de ser unipolar. A 21 anys de la caiguda del mur de Berlín i del Caracazo nostre nord és el sud i seguim vencent.